Sjaak Schuitemaker
Sjaak Schuitemaker is sinds 2003 vanuit de schuur begonnen met het repareren, onderhouden en in elkaar zetten van sportfietsen.

Inmiddels is Schuitemaker schaats- en wielersport gegroeid en heeft sinds 2006 een mooie winkel en werkplaats op het industrieterrein van Andijk. Hier staat een mooi assortiment aan fietsen, inline skates en schaatsen.

Winkelmand

Onze winkel

Vanuit de winkel probeert het team van Schuitemaker sport u zo goed mogelijk te adviseren in uw aankoop. Vanwege onze eigen ervaringen in zowel het wielrennen als het dagelijks woon- werkverkeer, weten wij u altijd een aantal passende racefietsen, stadsfietsen of elektrische te adviseren die voldoen aan úw wensen.

Ook van de schaatssport heeft ons team veel kennis opgedaan de afgelopen jaren. Onze interesse reikt verder dan alleen schaatsen verkopen. We willen van al onze klanten plezier laten ervaren op de schaats en trekken daarom veel tijd voor om de juiste materialen te adviseren, te passen en te vervormen.

Onze werkplaats

In de werkplaats worden alle reparaties aan de fietsen en schaatsen gedaan. Er worden racefietsen opgebouwd en onderhouden, banden geplakt van stadsfietsen en schaatsen geslepen en gerond van Nederlands kampioenen.

We zijn in het bezit van de meest moderne technologieën met betrekking tot het maken, repareren en opbouwen van fietsen. 

Schuitemaker sport kan voor iedereen de fiets op een juiste manier aanpassen, aan de hand van metingen en de testfiets. Ook voor het slijpen en ronden van schaatsen en het vervormen van de schaats- en/of skeelerschoen, heeft Schuitemaker sport de juiste materialen in huis.

Ons assortiment

In het assortiment vallen onder andere bekende fietsmerken als Focus, Felt en Ridley. We kunnen met deze merken iedere fietser tevreden stellen, van de beginner tot de prof.

Voor de inline skate sport heeft Schuitemaker sport onder andere de volgende merken, Powerslide, Matter en CadoMotus in het assortiment.

Viking, Maple en Salomon zijn de grootste leveranciers van schaatsen die Schuitemaker sport in zijn assortiment aanbied. Al met al geeft dit voor ieder wat wils. Schuitemaker doet, behalve het leveren van nieuw materiaal, ook aan het uitvoeren van reparaties.

Naast de grote materialen als fietsen, schaatsen en skeelers, heeft Schuitemaker ook de juiste kleding, zodat u als sporter niet alleen in het bezit bent van de juiste materialen, maar er ook nog super uit ziet als u aan het sporten bent. Kleding maakt de man (of vrouw) en niet alleen wat betreft het uiterlijk.

De verschillende merken, met allemaal hun eigen eigenschappen, zorgen ervoor dat voor elke sporter met zijn of haar eigen wensen de juiste kleding gevonden wordt.

Ook de beschermende kleding horen hierbij. Helmen van Spiuk of kniebeschermers van Powerslide, Schuitemaker sport laat u veilig sporten.

Inmiddels is Schuitemaker trotse leverancier van bekende merken als Craft, FortySix, Nalini en SMS Santini. Daarnaast levert Schuitemaker ook losse onderdelen van Shimano, Sram, Campagnolo en BBB. Evenals de schoenen van Sidi, Shimano en Chain.

Kortom, voor alles wat de fanatieke schaatser, wielrenner of skeeleraar zoekt, bent u bij Schuitemaker sport op het juiste adres!
Naar de winkel